Potřebuju poradit

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími...
niCke
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 22 bře 2008, 19:59

Re: Potřebuju poradit

Příspěvek od niCke »

jj jeden vepředu a jeden vzadu.. dival sem se na Cooler Master GeminII
http://www.alfacomp.cz/php/image.php?ei ... 6315av.jpg
a k tomu dva 12cm ventilatory ale je velky takze musim pockat az mi prijde zakladka a kouknout se jestli se mi to tam vleze..

Gůůglah
Sponzor
Sponzor
Příspěvky: 666
Registrován: čtv 20. říj 2000 20:22:52
Kontaktovat uživatele:

Re: Odpověď

Příspěvek od Gůůglah »

Uživatelský avatar
illhexapod
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 300
Registrován: 04 led 2008, 18:51
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuju poradit

Příspěvek od illhexapod »

nooo musim uznat že ten chladič je fakt stylovej :) vypadá dobře :)... nové základní desky většinou mají už min. 3 PIN konektory na FANy a jeden na CPU takže si myslím, že s tim problém nebude ... ;) nebo máš na mysli obejmově ??? to si myslim že taky nebude problém...
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv
Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky

niCke
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 22 bře 2008, 19:59

Re: Potřebuju poradit

Příspěvek od niCke »

Mno bojim se obojího nekde sem cetl ze to zasahuje pres jeden PCI-E slot ale to jen na platforme pro amd ale i presto se bojim

niCke
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 22 bře 2008, 19:59

Re: Potřebuju poradit

Příspěvek od niCke »


vomys
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 07 led 2008, 09:22
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuju poradit

Příspěvek od vomys »

Já mám na E6750 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51695 a je fakt good. Doporučuji a navíc by ti měl na E8400 stačit bez fun.

Marinn
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 24 kvě 2008, 14:09

Re: Potřebuju poradit

Příspěvek od Marinn »

mam tam 2 vetraky 1. mi vhani vzduch do kastle a ten druhej zase vyhani .na
procesoru mam akt. chladič s medenym jadrem na grafice to stejny .. jinak
to nechavam trochu hrat ...:D :mrgreen:


amd athlo4200+ x2 2.2 ghz, nvidia geforce 8600gt , asus m2v mx se , kingston ddr2 1gb

Odpovědět