[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4626: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:18)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4626: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:18)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4626: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:18)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4626: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/config.php:18)
TuningPC.cz | Fórum • Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800
Stránka 1 z 1

Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Napsal: 11 led 2010, 17:36
od jasas
mam tento CPU ADM Athlon 64 X2 4800 a chtel bych ho pretaktovat.
Zkousel sem ADM overdrive v.2.10 a to mi to nejak nebralo(pre nemuze najit R700V chipset)
mam nainstalovane Win7.tak prosim o radu(vim,ze CPU nic moc,ale na novy zatim nemam)

Re: ADM Athlon 64 X2 4800

Napsal: 12 led 2010, 09:28
od illhexapod
Noooo a zkoušel jsi novou verzi ??? :)))) většinou čim novější verze programu, tím má větší databázi podpory ;)))

našel jsem AMD OverDrive™ 3.1 stáhni zde: Download AMD OverDrive™ 3.1

Re: ADM Athlon 64 X2 4800

Napsal: 12 led 2010, 12:59
od jasas
tak sem zkusil to novejsi ADM 3.1 a nic(je to delane na novejsi CPU R7-series)ja
mam sockect AM2 940 a to mi nebere tak plsss o nejake strucne navod dik
a kde bych nasel HTT v PC

Re: Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Napsal: 12 led 2010, 15:42
od illhexapod
Hledal jsem narychlo ale zkus se mrknout ještě sem..... AMD Athlon 64 X2 4800

a neboooo zkus tohle :)))))))

http://tuningpc.cz/SysTool--overclockin ... clanku=507

Obrázek

Re: Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Napsal: 13 led 2010, 18:40
od jasas
zkousel sem ten navod i tu ullitu a dostanu se tak na 2,7Ghz(asi 10%),dal me to nechce pustit asi delam neco spatne,ale nevim co dik

Re: Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Napsal: 04 úno 2014, 07:12
od florri
Zdravím,pánové potřeboval bych poradit hodnoty nastavení u tohoto procáku.