Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Ladění Central processing unit - dotazy, výsledky, návody, postřehy...
Odpovědět
jasas
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 11 led 2010, 13:08

Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Příspěvek od jasas »

mam tento CPU ADM Athlon 64 X2 4800 a chtel bych ho pretaktovat.
Zkousel sem ADM overdrive v.2.10 a to mi to nejak nebralo(pre nemuze najit R700V chipset)
mam nainstalovane Win7.tak prosim o radu(vim,ze CPU nic moc,ale na novy zatim nemam)

Gůůglah
Sponzor
Sponzor
Příspěvky: 666
Registrován: čtv 20. říj 2000 20:22:52
Kontaktovat uživatele:

Re: Odpověď

Příspěvek od Gůůglah »

Uživatelský avatar
illhexapod
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 300
Registrován: 04 led 2008, 18:51
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: ADM Athlon 64 X2 4800

Příspěvek od illhexapod »

Noooo a zkoušel jsi novou verzi ??? :)))) většinou čim novější verze programu, tím má větší databázi podpory ;)))

našel jsem AMD OverDrive™ 3.1 stáhni zde: Download AMD OverDrive™ 3.1
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky

jasas
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 11 led 2010, 13:08

Re: ADM Athlon 64 X2 4800

Příspěvek od jasas »

tak sem zkusil to novejsi ADM 3.1 a nic(je to delane na novejsi CPU R7-series)ja
mam sockect AM2 940 a to mi nebere tak plsss o nejake strucne navod dik
a kde bych nasel HTT v PC

Uživatelský avatar
illhexapod
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 300
Registrován: 04 led 2008, 18:51
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Příspěvek od illhexapod »

Hledal jsem narychlo ale zkus se mrknout ještě sem..... AMD Athlon 64 X2 4800

a neboooo zkus tohle :)))))))

http://tuningpc.cz/SysTool--overclockin ... clanku=507

Obrázek
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky

jasas
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 11 led 2010, 13:08

Re: Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Příspěvek od jasas »

zkousel sem ten navod i tu ullitu a dostanu se tak na 2,7Ghz(asi 10%),dal me to nechce pustit asi delam neco spatne,ale nevim co dik

florri
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 04 úno 2014, 07:02

Re: Jak přetaktovat AMD Athlon 64 X2 4800

Příspěvek od florri »

Zdravím,pánové potřeboval bych poradit hodnoty nastavení u tohoto procáku.

Odpovědět