Právě je 24 čer 2019, 19:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ati Radeon Saphire 3600 series
PříspěvekNapsal: 26 srp 2009, 19:01 
Nováček
Nováček

Registrován: 26 srp 2009, 18:59
Příspěvky: 1
like
ahoj.. nevite nekdo jestli se da Ati Radeon Saphire 3600 series zkombinovat s tou samou grafarnou... jako ze bych mel v PC 2 a pracovali soucasne a spojili funkce a MB...Nekde sem čet že se to dá.. ale uz nevim kde.. a nemuzu tohle info nikde najit...


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ati Radeon Saphire 3600 series
PříspěvekNapsal: 25 pro 2009, 21:22 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Máš na mysli jako Crossfire ???? takhle ??

Obrázek


Jinak koukni do manuálů, musí tam být zmínka :)
game.amd.com



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ati Radeon Saphire 3600 series
PříspěvekNapsal: 28 říj 2011, 18:41 
Nováček
Nováček

Registrován: 20 říj 2011, 21:22
Příspěvky: 6
like
To jsem ani nevedel ze takhle jde :D a mohl bys do kazdyho slotu dat jinou grafiku?


Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron