Právě je 23 srp 2019, 19:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Overclocking Intel Core 2 Duo E4500 by 36%
PříspěvekNapsal: 21 dub 2008, 17:08 
Nováček
Nováček

Registrován: 21 dub 2008, 16:00
Příspěvky: 4
like
1)Nákup CPU Chladiče Arctic Cooling Freezer 7 pro

2)V Biosu vypnuto CPU Eist function, CPU enhanced halt-(položky, jež podtaktovávají CPU). V biosu Gigabyte ctrl+F1- otevře rozšířené nastavení.

3)M.I.T- CPU host clock na Enabled, CPU host Frekvenci na 273 čímž frekvence při násobiči 11x bude 3003Mhz, Změna děličky paměti-(system memory multiplier) z auto na 2x - při zvyšování CPU FSB zvyšujeme i frekvenci pamětí, já mám paměti 533Mhz tzn 273x2 -(dělička)=546Mhz pro paměti tzn 2,5% overclock pro RAM tak jsem RAM dodal více šťávy +0,1V - doporučuju u kvalitnějších pamětí i bez taktování-vyšší stabilita. Dále zvýšení CPU V core z 1,35V na 1,408V

4) Nechal jsem otestovat CPU a RAM programem Orthos cca 2h.

Teplota idle-37°C, burn-62°C Měřeno TAT


http://www.ukazto.com/?img=2837391~cpu-z.jpg&xyz



_________________
PC: MB:GB GA 945PL, CPU:C2D E4500 2200@3003Mhz-(11x273Mhz,1,408 V core), (cool by Freezer 7 pro), RAM:Corsair VS CL4 533@546Mhz, GK:Ati HD 2900pro 600/1800@730/2000Mhz, Zdroj Corsair VX 550W, HDD Seagate Baracuda 160Gb Sata II
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Overclocking Intel Core 2 Duo E4500 by 36%
PříspěvekNapsal: 21 dub 2008, 17:21 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
myslím, že tady není co dodat ..... ;) dobře ty ! chválím :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Overclocking Intel Core 2 Duo E4500 by 36%
PříspěvekNapsal: 21 dub 2008, 19:34 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 úno 2008, 21:49
Příspěvky: 34
Bydliště: Mám
like
tady se někdo nudil :o :D

jinak RESPEKT :)



_________________
Jen dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská blbost, tím vesmírem si však nejsem jist.
A. Einstein
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Overclocking Intel Core 2 Duo E4500 by 36%
PříspěvekNapsal: 21 dub 2008, 20:18 
Nováček
Nováček

Registrován: 21 dub 2008, 16:00
Příspěvky: 4
like
THX ještě bych mohl napsat něco k taktování AMD K6-2 350Mhz pomocí switchů na desce, ale nevím jestli to není zbytečný... zítra zkusím napsat něco k taktování grafiky, ale tam toho tolik není jak u CPU Jinak máte hezky udělaný web a hlavně ty casemoddy jsou luxusní :)



_________________
PC: MB:GB GA 945PL, CPU:C2D E4500 2200@3003Mhz-(11x273Mhz,1,408 V core), (cool by Freezer 7 pro), RAM:Corsair VS CL4 533@546Mhz, GK:Ati HD 2900pro 600/1800@730/2000Mhz, Zdroj Corsair VX 550W, HDD Seagate Baracuda 160Gb Sata II
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Overclocking Intel Core 2 Duo E4500 by 36%
PříspěvekNapsal: 21 dub 2008, 21:18 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
ehm, no díky snažím se vid :). Prosím tě jak se ti bude chtít klidně napiš cokoli k taktování nebo i jiné, budu jedině rád :). Jo, ale možná by se šikl nějaký stručný popis taktování procesoru co má snad ještě dost lidí jako např. já Pentium 4 :) ale jak se ti bude samo chtít... :) Nebudu tě přece do něčeho nutit... hehe :) ale díky moc za cokoli. :geek:



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Overclocking Intel Core 2 Duo E4500 by 36%
PříspěvekNapsal: 25 dub 2008, 21:12 
Nováček
Nováček

Registrován: 21 dub 2008, 16:00
Příspěvky: 4
like
P4 bych přetaktoval, kdybych ji měl-nemám ani desku ani CPU a navíc CPU P4 jsem nikdy nevlastnil kdyby se mi dostalo do ruky tak přetaktuju a hodím to sem teďka jsem ve fázi ladění AMD K6-2 300Mhz zatím jsem na 412Mhz stabilně až skončím tak to hodím do AMD overclock. :)



_________________
PC: MB:GB GA 945PL, CPU:C2D E4500 2200@3003Mhz-(11x273Mhz,1,408 V core), (cool by Freezer 7 pro), RAM:Corsair VS CL4 533@546Mhz, GK:Ati HD 2900pro 600/1800@730/2000Mhz, Zdroj Corsair VX 550W, HDD Seagate Baracuda 160Gb Sata II
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron