Právě je 20 bře 2019, 17:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AMD Athlon 64 x2 6000+
PříspěvekNapsal: 29 zář 2008, 16:38 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2008, 14:09
Příspěvky: 6
like
mam amd athlon 64 x2 6000+ 3.0 ghz a chtěl bych to hodit na 4 ghz a potřebuji nějaký program. Jestli to teda půjde, protože mi bylo řečeno, že jiné než black edition taktovati nejde :o


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: AMD Athlon 64 x2 6000+
PříspěvekNapsal: 29 zář 2008, 20:15 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Hoj, prosím tě taktovat ho lze stejně jako jiné procesory. Výhoda je v tom, že je levný a nevýhoda v tom že bude během několika měsíců překonán novou řadou AMD Phenom. Koukni na Přetaktovací utility a prolez všechny články mohl by jsi něco najít... pokud né napiš mi tu pls a budeme řešit dál, dík.. :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AMD Athlon 64 x2 6000+
PříspěvekNapsal: 30 zář 2008, 18:42 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2008, 14:09
Příspěvky: 6
like
u toho fsb mi to neprecetlo nejake iformace .nevim


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AMD Athlon 64 x2 6000+
PříspěvekNapsal: 30 zář 2008, 20:37 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
počkej kde ti co nepřečetlo ???? nějak teďka nestíhám :))



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AMD Athlon 64 x2 6000+
PříspěvekNapsal: 03 říj 2008, 16:45 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2008, 14:09
Příspěvky: 6
like
u programu frond side bus fsb ono mi to nepretlo treba seriove cislo a takovy hovadiny :cry: ale i ujinejch programu treba jen zjistovacich test cpu mi ze mi to nechce vydat :shock:


Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron