ESET NOD32 Antivirus
Zabezpečení osobních dat se stává pro uživatele domácích počítačů stále důležitější. Každý uživatel potřebuje ochranu proti virům, trojským koňům, červům, adware, spyware, phishingu, rootkitům a jiným internetovým hrozbám, aby mohl surfovat po internetu, hrát hry, pracovat s multimédii, posílat emaily přátelům v klidu a pohodlí domova.
ESET Smart Security - ( já ho osobně používám taky )
Komplexní chytrá ochrana je v domácím prostředí nezbytná stejně jako kdekoli jinde. ESET Smart Security vám i vaší rodině pomůže ochránit ta nejcennější data před infiltracemi a hackerskými útoky a obtěžujícími spamovými zprávami.
http://www.tuningpc.cz/ESET-Nod32--anti ... clanku=114
Jaký je nejlepší Antivir ???
- illhexapod
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je nejlepší Antivir ???
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv
- CreAtive_34
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký je nejlepší Antivir ???
Já osobně používám Smart security a 100% spokojenodt je to jedna z nejlepších sad co jsem kdy viděl
Jen dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská blbost, tím vesmírem si však nejsem jist.
A. Einstein
A. Einstein
Antivir - NOD32 (Jednoznacne)
FireWall - Kerio personal firewall (Nejlepsi produkt co se da vyuzivat tak nejak free)
Proti malejm sra*kam - Ad-Aware a Spybop S & D (asi nejlepsi kombinace, oboji je free k nekomercnimu pouziti)
FireWall - Kerio personal firewall (Nejlepsi produkt co se da vyuzivat tak nejak free)
Proti malejm sra*kam - Ad-Aware a Spybop S & D (asi nejlepsi kombinace, oboji je free k nekomercnimu pouziti)
Já osobně používám Nod32 jelikož mám starý pc tak musím jen Nod32 jinak bych asi používal ten noý
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já mam AVAST a AVIRU a ešte spyvare terminator a sem spokojen
Ja používam Avast a som celkom spokojná. ešte sa nestalo, že by som mala počítač zavírený. Možno je to tým, že chodím na samé slušné stránky a moc nesťahuju.
zaujíma ma tvorba web stránok a web zadarmo