Právě je 26 úno 2020, 10:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Instalace windows XP
PříspěvekNapsal: 24 úno 2010, 18:06 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 úno 2010, 18:02
Příspěvky: 1
like
Mám takový problém mám windows vista home basic a potřeboval bych to reinstalovat na XP home ale když chci nabotovat nejde to spustit a když to spustím normal ve winu dam instalovat system xp a vyskočí mi chyba že to je blokovvané kvůli možné nekompabilitě nevíte jak to vyřešit:?? :D:D předem díky


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace windows XP
PříspěvekNapsal: 26 úno 2010, 09:18 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
a máš správně nastavené bootování v BIOSu ? Tzn, že první bude optická mechanika a druhý disk na který se systém bude instalovat ?



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace windows XP
PříspěvekNapsal: 13 bře 2010, 14:31 
Nováček
Nováček

Registrován: 13 bře 2010, 14:18
Příspěvky: 1
like
Začnu jednoduše koukni se na toto .
http://rapidshare.com/files/362807887/p__tuninguplodkokos28.rar.html

heslo
kokos28


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Instalace windows XP
PříspěvekNapsal: 24 úno 2020, 05:57 
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15 úno 2020, 22:54
Příspěvky: 1
Bydliště: USA
like
Já už image mám vypálené na CD, bootuje. Ale jen dovolí instalovat DOS na pevný disk nebo formátovat disketu. Nic jiného nenabízí. Možná že jsem to blbě pochopil.
Aha .. ještě jednou jsem tvoji poznámku přečetl. Zkusím. Předpokládám, že DOS pojede z CD bez instalace na disk.


Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron