Právě je 19 říj 2019, 06:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Windows Vista x64 bit
PříspěvekNapsal: 17 lis 2009, 19:30 
Nováček
Nováček

Registrován: 17 lis 2009, 19:14
Příspěvky: 3
like
Zdravíčko mám takový problém nainstaloval jsem si Visty. Stáhnul jsem aktualizace veškeré kodeky na MB Intel D945PSN. Bohužel Intel nenabízí v downloadu ovladace na int. síť kartu. Windos ji sice hlásí jako funkční ale ona běhá jen tak když se ji chce. Respektivě při otevření seriálu na sleduj.org internet spadne. To samé se dějě ať vlezu kamkoliv na náročnější stránku.. Facebook, lide, ale i fora. Kdyby náhodou měl někdo ovladače na 64bit visty nebo věděl co stím budu moc rád za veškeré odpovědi předem děkuji za odpověd.


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: W. Vista
PříspěvekNapsal: 21 lis 2009, 12:09 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Koukni se ve správci zařízení jaké ovladače system Vista nainstaloval, pokud jsi nenaistaloval ovladače, které jsi stáhnul z ofiko stránek Intelu.... možná tam je ta chyba, system má snahu tam cpát neofiko ovladače (microsoft)

pak hoď echo )))

downloadcenter.intel.com



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows Vista x64 bit
PříspěvekNapsal: 21 lis 2009, 18:53 
Nováček
Nováček

Registrován: 17 lis 2009, 19:14
Příspěvky: 3
like
Zdar hele stahl jsem je znova nainstaloval jsem to znova vydrzelo to sice dyl nez jsem myslel ale stejnak ta stivka pada vubec si nevim rady cim to muze byt :-(.. jestli to dělají ty visty a nebo modem ale bratrovi to na xp nepada a me predtim taky ne a modem je slušnej prolit jsem i veškera jeho nastaveni ale nic jsem nenašel ..
hele zapojil jsem sluchatka tak jsem spozoroval ze vzdy zamrzne uplne komplet pc na 1-2 vteriny a pak to asi po pul minute padne


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows Vista x64 bit
PříspěvekNapsal: 22 lis 2009, 19:14 
Nováček
Nováček

Registrován: 17 lis 2009, 19:14
Příspěvky: 3
like
Kašli na to visty letej z okna stahuju 7ky na tohle nemam naladu zapnu torrent a kazdych 20 s mi pada pripojeni.


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows Vista x64 bit
PříspěvekNapsal: 17 pro 2009, 11:15 
Začátečník
Začátečník

Registrován: 14 dub 2009, 18:05
Příspěvky: 16
like
A platíš včas faktury za připojení k netu? :mrgreen:


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows Vista x64 bit
PříspěvekNapsal: 25 pro 2009, 21:07 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
dwaned: :D

jinak mě napadá ještě .... jak dlouho jsi měl ten system naisntalovaný ?? co třeba viry ? měl jsi antivir ? a jaký ??



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron