Právě je 17 črc 2018, 07:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zmena jazyku ve win 7
PříspěvekNapsal: 21 pro 2011, 16:40 
Nováček
Nováček

Registrován: 29 čer 2009, 15:18
Příspěvky: 9
like
chci si koupit pc v zahranici,je k nemu pribalen i win 7 home premium,chtel jsem se zeptat jak zmenim jazyk na cestinu ci stahnout nejaky pack a nebo nainstalovat nejoakou free verzi a vlozit tam serial z ciziho win,dik


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: zmena jazyku ve win 7
PříspěvekNapsal: 22 pro 2011, 12:44 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
kup si ho bez OS a tady v čr si kup system :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: zmena jazyku ve win 7
PříspěvekNapsal: 22 pro 2011, 14:44 
Nováček
Nováček

Registrován: 29 čer 2009, 15:18
Příspěvky: 9
like
dik za odpoved FAKt mi pomohla :x


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: zmena jazyku ve win 7
PříspěvekNapsal: 27 pro 2011, 10:55 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Pátral jsem pátral a je to asi takto:

Platnou licenci máte na anglický systém, to je fakt

Dle českých zákonů si můžete software upravovat pro vlastní potřebu, tedy si jej můžete například přeložit, pokud to zvládnete (jazykové balíčky)

Určitě můžete použít i nějaký předpřipravený jazykový balíček.
KUK sem

Nicméně jazykové balíčky, které se objevují na internetu, byly "vykuchány" z jiných Windows a tedy jsou součástí jiného "díla" - a na toto dílo licenci nemáte, takže instalací takového balíčku určitě někdo licenci poruší (stoprocentně ji porušil ten, kdo balíček "vykuchal" a vystavil; vy licenci porušujete za předpokladu, že víte, že je to nelegální balíček).

Změna pak:
ODKAZ



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: zmena jazyku ve win 7
PříspěvekNapsal: 27 čer 2012, 11:58 
Nováček
Nováček

Registrován: 31 kvě 2012, 08:40
Příspěvky: 3
like
Môžeš skúsiť použiť "vistalizátor". Avšak najskôr je nutné OS aktivovať a potom počeštiť. Keď sa to urobí opačne tak nepôjde aktivácie, pretože to MS berie že nemáš legálne verzii aj keď ju máš.



_________________
Ak chcete mať nádherný web so všetkým, skúste internet123
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron