Právě je 19 říj 2019, 06:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 7 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Potřebuji ovladače na starý notebook
PříspěvekNapsal: 05 srp 2008, 17:31 
Začátečník
Začátečník

Registrován: 05 srp 2008, 17:28
Příspěvky: 10
Bydliště: Tábor
like
Potřebuji ovladace na infraport do notebooku DELL Latitude XPi 100sd
mam tam již asi historické win 3.11 (má to jen FFD tak tam nemuzu nic nahrat )

diky pavel.1995


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji ovladače na starý NB
PříspěvekNapsal: 05 srp 2008, 19:08 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Ahoj, prosím tě koukal jsem se a mám pocit, že by to mohlo být ono... vyzkoušej to a pak sem znovu napiš děkuji :)

http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=cz&l=cs&s=gen&ServiceTag=&SystemID=LAT_PNT_PNT_XPI_P___ST_SD&os=WW1&osl=cz&catid=&impid=



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji ovladače na starý NB
PříspěvekNapsal: 07 srp 2008, 09:01 
Začátečník
Začátečník

Registrován: 05 srp 2008, 17:28
Příspěvky: 10
Bydliště: Tábor
like
na IrDA tak sice nejsou ale to neva i tak diky a jeste se chci zeptat jestli by nak sel ten NB pripojit k normalnimu pc ??? (porti to ma :LPT,COM,ps2 a VGA)


diky pavel.1995


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji ovladače na starý NB
PříspěvekNapsal: 09 srp 2008, 17:29 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Teď si nejsem jist jak přesně by jsi ho chtěl připojit ... stačilo by pomocí síťového kabelu ??? Snad má síťový konektor RJ45 ne ?



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji ovladače na starý NB
PříspěvekNapsal: 09 srp 2008, 18:02 
Začátečník
Začátečník

Registrován: 05 srp 2008, 17:28
Příspěvky: 10
Bydliště: Tábor
like
díky, ale to mě taky napadlo ale nemá boužel...


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuji ovladače na starý NB
PříspěvekNapsal: 09 srp 2008, 23:32 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
No, pokud to má alespoň jeden jediný USB port tak by se to dalo propojit pomocí tzv. USB WiFi klíče který vypadá takto ...

Příloha:
Poznámka: 2.4GHz 54Mbps Wireless USB 2.0 Adapter
SMCWUSB_G_EU.jpg
SMCWUSB_G_EU.jpg [ 7.12 KiB | Zobrazeno 6700 krát ]


já např vlastním 4 a jsem spokojený :))) Pořizovací cena se pohybuje okolo 339,- Kč s DPH.



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 7 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron