Právě je 19 črc 2019, 05:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem s grafikou
PříspěvekNapsal: 29 čer 2009, 15:30 
Nováček
Nováček

Registrován: 29 čer 2009, 15:18
Příspěvky: 9
like
mam od saphiru hd 2600xt a jednou za cas behem hrani her/tak 3x do tydne/ se hra vypne do windows a hodi se zakladni rozliseni 800x600,musi se do nastaveni grafiky a znova vsechno nastavit,mel jsem ovladace od kcatalistu 9.4,ted mam 9.5 a dela to porad,ma s tim nekdo zkusenosti,dik za pomoc


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: problem s grafikou
PříspěvekNapsal: 29 čer 2009, 17:33 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
a hodí to nějakou hlášku s chybou nebo něco ???? nebo se to pouze vypne ? :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: problem s grafikou
PříspěvekNapsal: 30 čer 2009, 15:53 
Nováček
Nováček

Registrován: 29 čer 2009, 15:18
Příspěvky: 9
like
hra se vypne do windows,nejaka chybova hlaska tam rychle blikne ale po vypnuti hry uz tam neni a plocha je v rozliseni 800x600,nikde jsem ale chybove hlaseni nenasel,dival jsem se do nastaveni catalistu a mam tam aktivni funkci VPU recover,po prostudovani funkce jsem pochopil ze to restartuje grafiku pokud dojde k nejake chybe,coz mi asi bude delat paseku,ale zas bez chyby se mi to nerestartovalo :(


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: problem s grafikou
PříspěvekNapsal: 30 čer 2009, 20:53 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
no zkusil bych jako první použít jinou grafickou kartu, třeba od kamaráda zapůjčenou... jestli to bude v pohodě a tvoje grafika je v záruce tak bych jí asi reklamoval jinak bysme to mohli pořešit dál.... :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron