Právě je 27 bře 2019, 04:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: sítový adaptér Ethernet
PříspěvekNapsal: 24 pro 2008, 13:22 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 pro 2008, 13:19
Příspěvky: 4
like
Ahoj nema prosím nekdo ovladač na sítový adaptér Ethernet.Já ho nemužu nikde najít :( Děkuji předem!!


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: sítový adaptér Ethernet
PříspěvekNapsal: 25 pro 2008, 08:49 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
No, to jsi mi toho moc neřekl ... co třeba model nebo typ základní desky pokud to není přídavná PCI LAN karta :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: sítový adaptér Ethernet
PříspěvekNapsal: 25 pro 2008, 10:40 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 pro 2008, 13:19
Příspěvky: 4
like
A kde zistim co mam za typ zakladovky? Já se v pc ještě tolik neviznám. :( A neni to přřídavná karta je to na zakladovce.


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: sítový adaptér Ethernet
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008, 15:29 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
najdi si papíry (manual) od desky pokud máš .... tam to bude 100% a pokud nemáš, tak se koukni na desku tam ten model musí být vypsaný .... jako třeba u Intelu krej model má vedle procesoru.... nebo při startu PC se jukni do BIOSu tam by měla taky být .... nebo pokud bude rychlý tak si start pauzni :)))



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: sítový adaptér Ethernet
PříspěvekNapsal: 27 pro 2008, 15:34 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 pro 2008, 13:19
Příspěvky: 4
like
(jak se pauzuje start)? ale to ted nepotrebuju už vím jaky ovladač potřebuji( Installs drivers for Realtek 10/100/1G LAN Driver ) RealTek LAN Driver (a verze naka tf 560 a2+ ver.5.0 snad ti tohle staci.:)


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: sítový adaptér Ethernet
PříspěvekNapsal: 28 pro 2008, 11:45 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 pro 2008, 13:19
Příspěvky: 4
like
A tak ješte by to mohlo bít tohle (version Nvidia- 42302e31) tak douufam ze to už tohle bude!!:)


Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron