Právě je 18 črc 2019, 18:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ATI Radeon HD 2600 (problém při hraní)
PříspěvekNapsal: 04 čer 2012, 19:43 
Nováček
Nováček

Registrován: 04 čer 2012, 19:37
Příspěvky: 1
like
Dobrý den, rád bych Vás požádal o pomoc. Mám počítač už pár let, ale s ničím podobným jsem se jeste nesetkal.
Při hraní her, ať už jakýchkoliv, mě občas potká nemiloučký problém ve formě černých pruhů, někdy jde hra plynule, ale jakmile se dostanu do zóny kde by měl být most, vidím jen husté černé pruhy, občas černobílé, látající všude kolem. U FPS mi blbnou zbraně, ve WoWku chat a animace postav..
Bude velmi rád za každou Vaší radu popř. nápad, nerad bych se grafické karty zbavoval, vím že v dnešní době už to není nejdražší záležitost, ale i tak.

Co jsem zkoušel: reinstalace windowsu i grafických softwaru, directu a podobných softwarkovin.

Jestli je to tak jak tuším a jednoduše mi odešla grafická karta, neměli by jste tip na nějakou o třídu lepší? Nejde mi o hraní na max detaily, spíš o plynulost hraní.

Předem mockrát děkuji a přeji příjemný zbytek večera/dne. ;)


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon HD 2600 (problém při hraní)
PříspěvekNapsal: 07 čer 2012, 12:50 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
prvně bych si vyzkoušel půjčit jinou VGA. Naistaloval s aktuálním SW a tesnul :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon HD 2600 (problém při hraní)
PříspěvekNapsal: 06 srp 2012, 08:14 
Nováček
Nováček

Registrován: 12 črc 2012, 13:14
Příspěvky: 3
like
Přesně tak a pak případně napiš tvoji sestavu a něco vymyslíme.



_________________
Razítka nakupuji jedině tady http://razitka.kavalir.cz.
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron