Právě je 20 kvě 2019, 03:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavení grafické karty
PříspěvekNapsal: 24 úno 2010, 16:45 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 úno 2010, 16:26
Příspěvky: 7
like
Zdravím, chtěl bych se zeptaj jestli by jste mě nemohl někdo popsat jak vypnu integrovanou grafickou kardu a zapnu normální ...přes Bios ... Díky :)


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafické karty
PříspěvekNapsal: 24 úno 2010, 18:10 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
hoj, no... u každé desky je to malinko jiné ... :) ale zkus v biosu hledat něco jako tohle...

Obrázek



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafické karty
PříspěvekNapsal: 25 úno 2010, 13:43 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 úno 2010, 16:26
Příspěvky: 7
like
illhexapod píše:
hoj, no... u každé desky je to malinko jiné ... :) ale zkus v biosu hledat něco jako tohle...

Obrázek



oki a když to najdu tak co mám zmáčknout aby se mě vypla integrovaná .. a musím nějak zapínat norrmální nebo né ?? díky :)


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafické karty
PříspěvekNapsal: 26 úno 2010, 09:09 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
no myslím, že poslední dobou se integrovaná ani vypnout nedá ( ani nevím jestli to někdy šlo ;) ).... jen vybereš prioritu, jaká grafická karta bude ta hlavni tzn. že pokud tam nebude něco jako "integrated grafic card" a volba "Enable" a "Disable" tak vybereš jen tu prioritu jako na obrázku.... buď to "AGP" nebo "PCIe" ;)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafické karty
PříspěvekNapsal: 26 úno 2010, 16:16 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 úno 2010, 16:26
Příspěvky: 7
like
oki až mě přijde grafická karta domů tak to vyzkouším a napíšu jak to dopadlo .. moc díky :)


Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron