TuningPC.cz | Fórum
http://forum.tuningpc.cz/

Kapacita ram
http://forum.tuningpc.cz/viewtopic.php?f=21&t=2129
Stránka 1 z 1

Autor:  paycz [ 08 srp 2014, 07:29 ]
Předmět příspěvku:  Kapacita ram

Ahoj,
mam základní desku Gigabyte 970a-DS3 kde je maximum 8GB ram ale chci si koupit další ramky nechci vřážet do další zakladní desky nešlo by to nějakým programem upravit na 12GB

Autor:  illhexapod [ 02 led 2015, 18:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Kapacita ram

Zkus e podívat jestli neexistuje novější verze BIOSu, která by to mohla rozšířit....

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/