Právě je 17 úno 2018, 22:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kapacita ram
PříspěvekNapsal: 08 srp 2014, 07:29 
Nováček
Nováček

Registrován: 08 srp 2014, 07:26
Příspěvky: 1
like
Ahoj,
mam základní desku Gigabyte 970a-DS3 kde je maximum 8GB ram ale chci si koupit další ramky nechci vřážet do další zakladní desky nešlo by to nějakým programem upravit na 12GB


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kapacita ram
PříspěvekNapsal: 02 led 2015, 18:11 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Zkus e podívat jestli neexistuje novější verze BIOSu, která by to mohla rozšířit....



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron