Právě je 14 lis 2018, 06:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IDE HDD
PříspěvekNapsal: 22 úno 2009, 02:48 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 úno 2009, 02:42
Příspěvky: 1
like
Caute.. chcel by som sa spitat ci sa daju zapojit 3 IDE HDD naraz + CDrom... ak ano tak poradte pls.. bo uz som z toho D....IL :oops:

IDE1 .. 2xHDD
IDE2 .. 1xHDD + CDrom


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: IDE HDD
PříspěvekNapsal: 23 úno 2009, 08:39 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
je to jasný :) tvoje deska musí mít dva IDE konektory.... tzn. že na IDE1 zapojíš na master HDD, který chceš mít jako systémový a na SLAVE druhý disk třeba na data... na IDE2 pak zapojíš HDD3 a CD mechaniku... při nejhorším případě si budeš muset koupit SATA mechaniku i disk zase závisle na modelu MB.



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron