Právě je 17 úno 2018, 22:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak sloucit disk
PříspěvekNapsal: 22 pro 2011, 19:55 
Nováček
Nováček

Registrován: 29 čer 2009, 15:18
Příspěvky: 9
like
koupil jsem disk a jsou na nem 3oddily,jak se slouci v jeden,dik


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: jak sloucit disk
PříspěvekNapsal: 23 pro 2011, 16:50 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
jaký máš operační systém? mám pocit, že lze hýbat s oddíly na vistách a 7mičkách jinak bych zkusil například http://www.acronis.cz/download/trial-verze/ :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron