Právě je 24 zář 2018, 05:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Doplnění RAM
PříspěvekNapsal: 14 zář 2014, 18:58 
Nováček
Nováček

Registrován: 14 zář 2014, 18:38
Příspěvky: 1
like
Ahoj mám takový problém - Chtěl bych si zvětšit pamět RAM ,ale je tu jistá problematika.
Uplně nevím jestli můžu udělat to ,co hodlám udělat. - V počítači mám 1GB ram ve 2 slotech a chtěl bych si koupit RAM Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Blue Series (mám základovou desku ASUS P5Q). Ty 2GB ,co tam mám ted bych vyndal a zahodil a nahradil to těmy 2x4GB. A vás se chci ptát jestli to bude fungovat :). (Předem se omlouvám pokud jsem to dal do špatného topicu)


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Doplnění RAM
PříspěvekNapsal: 17 říj 2014, 17:29 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
no, pokud se jedná o tuhle desku: P5Q

1600Mhz nezvládá, nejvyšší rychlost co umí je DDR2 1200.

Chtělo by to přesný model desky...



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron