Právě je 19 lis 2019, 02:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chyby u procesoru
PříspěvekNapsal: 22 dub 2011, 13:40 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 dub 2011, 13:26
Příspěvky: 3
like
Zdravím vás tu. Koupil jsem si nové věci do pc Athlon II X4 640 3,00GHz, grafiku Gigabyte Radeon HD 5770 1GB RAM a 2GB RAM (zatím), win7 64 bit

Myslím že na třeba na COD MW2 na plný detaily je toto dostačující ale při střelbě tad.. se hra začne sekat. Vím že něco dělají i malý ramky, ale to by se seklo jednou za chvíli a ne ve více graficky náročných situacích.

Sehnal jsem prográmek na test co v pc nefunguje a toto mi to našlo.. Tak nevím jestli problém nehledat tady.. Děkuji za odpovědi a rady jak tyto chyby odstranit.


Přílohy:
chyby.jpg
chyby.jpg [ 43.02 KiB | Zobrazeno 6308 krát ]
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chyby u procesoru
PříspěvekNapsal: 28 dub 2011, 08:25 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
čaues, prosim tě a jaký ovladače od základní desky jsi tam instaloval a odkud ??? :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chyby u procesoru
PříspěvekNapsal: 28 dub 2011, 13:43 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 dub 2011, 13:26
Příspěvky: 3
like
Nejdřív z origo cd a potom jsem si stáhnul od msi konkrétní pro mou desku MSI 870-C45


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chyby u procesoru
PříspěvekNapsal: 28 dub 2011, 14:56 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
a když koukneš do správce zařízení ... otazníčky nejsou ? :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chyby u procesoru
PříspěvekNapsal: 28 dub 2011, 15:24 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 dub 2011, 13:26
Příspěvky: 3
like
no jen CIF single chip..


Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron