Právě je 27 bře 2019, 04:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 2 z 3 [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuju poradit
PříspěvekNapsal: 23 bře 2008, 17:47 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 bře 2008, 19:59
Příspěvky: 6
like
jj jeden vepředu a jeden vzadu.. dival sem se na Cooler Master GeminII
http://www.alfacomp.cz/php/image.php?ei ... 6315av.jpg
a k tomu dva 12cm ventilatory ale je velky takze musim pockat az mi prijde zakladka a kouknout se jestli se mi to tam vleze..


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuju poradit
PříspěvekNapsal: 23 bře 2008, 20:01 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
nooo musim uznat že ten chladič je fakt stylovej :) vypadá dobře :)... nové základní desky většinou mají už min. 3 PIN konektory na FANy a jeden na CPU takže si myslím, že s tim problém nebude ... ;) nebo máš na mysli obejmově ??? to si myslim že taky nebude problém...



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuju poradit
PříspěvekNapsal: 23 bře 2008, 20:53 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 bře 2008, 19:59
Příspěvky: 6
like
Mno bojim se obojího nekde sem cetl ze to zasahuje pres jeden PCI-E slot ale to jen na platforme pro amd ale i presto se bojim


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuju poradit
PříspěvekNapsal: 23 bře 2008, 20:55 
Nováček
Nováček

Registrován: 22 bře 2008, 19:59
Příspěvky: 6
like
http://www.svethardware.cz/art_doc-CECE ... B634F.html
posledni obrázek


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuju poradit
PříspěvekNapsal: 25 bře 2008, 09:40 
Nováček
Nováček

Registrován: 07 led 2008, 09:22
Příspěvky: 7
Bydliště: Praha
like
Já mám na E6750 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51695 a je fakt good. Doporučuji a navíc by ti měl na E8400 stačit bez fun.


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Potřebuju poradit
PříspěvekNapsal: 24 čer 2008, 13:17 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2008, 14:09
Příspěvky: 6
like
mam tam 2 vetraky 1. mi vhani vzduch do kastle a ten druhej zase vyhani .na
procesoru mam akt. chladič s medenym jadrem na grafice to stejny .. jinak
to nechavam trochu hrat ...:D :mrgreen:


amd athlo4200+ x2 2.2 ghz, nvidia geforce 8600gt , asus m2v mx se , kingston ddr2 1gb


Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 2 z 3 [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron