Právě je 19 črc 2019, 05:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 2 z 3 [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 27 úno 2009, 15:17 
Nováček
Nováček

Registrován: 15 úno 2009, 22:02
Příspěvky: 9
like
takze sem dal dopredu 90m a dozadu 80mm, teploty sou luxus ale pod 25C CPU asy nedostanu(to 25 bylo v biosu) a HDD slyo dost dolu no.. ta jeto hlucnejsi o vic nez sem myslel...:D ale jako nemuzu sy stezovat, chladi to aspon trochu luxusne.. zaty prachy:D


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 03 bře 2009, 16:34 
Nováček
Nováček

Registrován: 15 úno 2009, 22:02
Příspěvky: 9
like
jeste bych mel jednu otazku, mam teda jeden vepredu a druhy vzadu do pruvanu, ale nwm jestli to cele nekazi zdroj ktery fouka dovnitr.... dik za odpovedi


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 09:47 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
počkej počkej .... jak fouká dovnitř ????? za celou dobu co dělám do PC tzn. cca 5 let jsem neviděl jediný zdroj co by nasával vzduch zvenčí a foukal ho dovnitř... Leda, že by jsi tam měnil ventilátor a otočil ho ;)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 10:24 
Nováček
Nováček

Registrován: 15 úno 2009, 22:02
Příspěvky: 9
like
vubec vubec, je tam jeste orig, a taky s emi to zda kktske ze to fouka dovnitr, je syce pekne ze je docvela chladny ten vzduch ale to sou mi tam pak ty vepredu a v zadu uplne k hovnu... sy mslim:D je to divne, ale jeto tak.... ja to zjistil nahodou kdyz sem se na neco dival do bedny, a dal tam ruku... proste to normalne drze fouka na CPU:D


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 13:37 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
je to divný ale nemyslím si, že by to chybně zapojili ve výrobě..... teď je to na tobě pokud chceš mít průvan kup si asi nový jinak to asi nech být no :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 20:10 
Nováček
Nováček

Registrován: 15 úno 2009, 22:02
Příspěvky: 9
like
novy? ten zdoj byl docela drahy..:D no jako a nestacilo by to drze otocit?:D:D:D


Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 2 z 3 [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron