Právě je 19 říj 2019, 06:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 3 [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 17 úno 2009, 17:33 
Nováček
Nováček

Registrován: 15 úno 2009, 22:02
Příspěvky: 9
like
chtel sem se zeptat jestli by mi nekdo neporadil, chcy dat tunel do bocnice, a jeden vetrak dozadu, protoze 3 uz by bylo hlucne, ja chcy taktovat ne na tom hrat.... mam to spis na bezne vecy, zahrat si jenom sem tam...


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 18 úno 2009, 08:48 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Ahoj, jestli ti jde o hluk, a máš v zadní části case místo pro 120 mm FAN tak bych ti doporučil zdroj s 120mm fanem, fan 120 mm dozadu case a tunel... :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 18 úno 2009, 11:03 
Nováček
Nováček

Registrován: 15 úno 2009, 22:02
Příspěvky: 9
like
no, chcy aby to nebylo hlucne, a nechcy delat diry do case, vzadu mam misto pod zdrojem na 80mm, a tunel mam vest z bocnice nebo spis zepredu?


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 19 úno 2009, 09:45 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
no, pokud je v bočnici už díra pro tunel připravena, je vhodné aby tunel byl tam. Jinak do skříně existují varianty ventilátorů s tlumičem vibrací jako je například tento:

Ventilátor ARCTIC FAN 8 PWM, s tlumičem vibrací, 80x80x39mm, 2000rpm
Obrázek



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 20 úno 2009, 22:50 
Nováček
Nováček

Registrován: 15 úno 2009, 22:02
Příspěvky: 9
like
no tak sem koupil Artic Fan Pro TC, zatim sem ho namontoval jenom dozadu, vepredu mam jenom na 90mm a ja koupil 2x 80mm :D ale teplota CPU mi nejde nad 36Ca predtim 70C pri zatezi( OC 3GHz@3,5) takze s chlazenim sem spokojeny akorat to musim vymenit za dve 90mm.... tak sme zvedav o kolik to pujde niz az tam bude pruvan a 2x 90mm....


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tunel, a 1. nebo 2. vetraky?
PříspěvekNapsal: 23 úno 2009, 08:34 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
jsem rád, že to alespoň malinko pomohlo kdyžtak pak hoď echo, jak to celé dopadlo díky :)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 3 [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron