Právě je 20 říj 2019, 02:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 12V na zakladní desce
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2010, 17:46 
Nováček
Nováček

Registrován: 25 kvě 2010, 17:43
Příspěvky: 1
like
Ahoj v PC jsem jeste nikdy nic neupravoval mimo vymeny HW. Chtel bych se zeptat jestli je na zakladní desce nejaky volný "slot/zdiřka" na 12V,chtel jsem podsvitit PC mam na to pasky s LED diodou na 12V,ale sviti i na 9V baterce.


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: 12V na zakladní desce
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2010, 22:26 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
například MOLEX na zdroji.... žlutý a černý drát = 12 V :)))



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 12V na zakladní desce
PříspěvekNapsal: 15 čer 2010, 17:51 
Nováček
Nováček

Registrován: 15 čer 2010, 17:50
Příspěvky: 1
like
illhexapod píše:
například MOLEX na zdroji.... žlutý a černý drát = 12 V :)))


chtěl bych jen opravit, žlutý = 12 V a červený = 5 V


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 12V na zakladní desce
PříspěvekNapsal: 16 čer 2010, 22:46 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
pepan.suchan píše:
illhexapod píše:
například MOLEX na zdroji.... žlutý a černý drát = 12 V :)))


chtěl bych jen opravit, žlutý = 12 V a červený = 5 V



dobře no ;)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron