Právě je 18 črc 2019, 18:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kabely v PC
PříspěvekNapsal: 26 črc 2009, 15:25 
Nováček
Nováček

Registrován: 01 črc 2009, 23:08
Příspěvky: 6
like
no na začátek napíšu že potřebuju udělat něco s kabelama v pc..mám sata ,jsou aji v takových síťkách ,ale to se mi nelíbí a tak bych si chtěl koupit takový stahovače do kterejch to navleču,viděl sem aji UV tyhle ty siťky.....no a když bych si je koupil JAK JE NA TY KABELY MÁM NAVLÍCT??..pude to aji přes ty zápojky jednotlivý ,jako abyste tomu rozuměli já mám na každým tom kabelu asi 3 ty zápojky,takže si mylím že bych to přes ně neprřetáhl..dík za odpověď..jinak super stránky :)


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kabely v PC
PříspěvekNapsal: 26 črc 2009, 20:09 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
no čeče ten každej konektor musíš sundat... pak to pude samo ... jen BACHA at nespleteš barvičky... jinak si odpálíš kompa ;))



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kabely v PC
PříspěvekNapsal: 26 črc 2009, 20:21 
Nováček
Nováček

Registrován: 01 črc 2009, 23:08
Příspěvky: 6
like
a nemáš nějakej návod jak sundat a znovu to nasadit??a rty barvičky vždyť je to jen plastová krytka ne to neva že ty barvy dám třeba opačně ??:)


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kabely v PC
PříspěvekNapsal: 26 črc 2009, 20:37 
Nováček
Nováček

Registrován: 01 črc 2009, 23:08
Příspěvky: 6
like
no našel sem tu jak oflexovat ty kabely to chápu ,ale já tam nemám ty bílý koncovky do kterejch se to "strká" ale takový černý který se do tech bílejch zapojujou:)


Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kabely v PC
PříspěvekNapsal: 26 črc 2009, 20:53 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
prosím tě to vadí bude a to moc !!! každej kabel krom černých má jinou voltáž takže když je proházíš tak si zaručeně odpálíš celý PC

jinak konektory se sundavají takhle ...
http://www.tuningpc.cz/Jak-oflexovat-kabely-zdroje/?idfi=1&IDclanku=93



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron