Právě je 27 bře 2019, 04:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém se zapojením Katody
PříspěvekNapsal: 07 črc 2009, 13:18 
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 15:15
Příspěvky: 5
Bydliště: Mladá Boleslav
like
Ahoj zdravím všechny. Mohli byste mi pomoct se zapojením. Zakoupil jsem si v obchodě tuto katodu SUNBEAMTECH CCFL CCL-30-R ale nebyl k ní konvertor tak jsem si ho zakoupil zvlášť, a asi jsem udělal chybu. Konvertor mam A.C.Ryan CCFL trubice.Když jsem to odzkoušel mimo case na svém zdroji tak se to na vteřinu rozsvítí a zase to zhasne.Chtěl bych jen vědět jestli se to dá nějak předělat nebo jestli mám zakoupit něco nového..Tady je foto.
Obrázek
Obrázek
vnitřek konvertoru:
http://img189.imageshack.us/gal.php?g=snmek004.jpg



_________________
Core 2 Quad Q9400 BOX (2.66GHz), Gigabyte GA-EP31-DS3L , 4 GB RAM A-Data Vitesta EE 800+ MHz,ATI Sapphira 4890 1Gb, SAMSUNG HD322HJ 320 GB, 7200 RPM, SATAII16MB cache,Asus DRW-1608P35, skříň CoolerMaster Elite,zdroj Enermax PRO82+ 425W
Offline
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gůůglah sponzors
PříspěvekNapsal: stř 13. led 2010 10:37:49 
Administrátor
Administrátor
Google AdSense

Registrován: stř 13. led 2010 10:37:49
Příspěvky: 386
Bydliště: Praha




Online
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zapojením Katody
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2013, 10:11 
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 04 led 2008, 18:51
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
like
Jak na zdroji vedle??? :) zapoj to do funkčního PC molexu nebo dle přípojky a PC zapni... nebo si to za zár šlupek nech profi namontovat od Servis PC

musí to mít nějaké hodnoty popsané tak by bylo dobré je vypsat .)



_________________
Nežádejte mě o pomoc prostřednictvím ICQ a soukromých zpráv

Levný servis PC a oprava notebooků
Podmínky pro zveřejnění galerií na webu - TuningPC.cz - Podmínky
Offline
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron